top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Film Fans Review: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (zonder en met spoilers)

SHOW NOTES:

"Een charmante plannensmeder, een onzekere magiër, een gedaantewisselaar en een barbaar lopen een bar binnen.... Het klinkt als het begin van een slechte grap of het begin van een episch verhaal. Beide zijn misschien wel waar in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Deze bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch mis.


Samen met niemand minder dan Ruud “de twingste eeuwse” Vos beginnen we de review zonder spoilers en gaan na de eindtune verder met spoilers.


Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is nu te zien in de bioscoop.


Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter via Apple Podcast, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Steun ons financieel via http://bit.ly/FFPPatreon. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl."


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page