top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Film Fans Podcast 279: Oscarwinnaars 2023
SHOW NOTES:

"De winnaars van de Oscars 2023 zijn bekend gemaakt in weer een bomvolle show vol liefde voor films maken in het algemeen. Speciaal voor de mensen die tijdens de Oscaruitreiking achter de mevrouw met de witte jurk met de enorme schelp-oester-ding-kraag zaten (en iedereen die niet gekeken heeft) bespreken wij alle hoogtepunten en de winnaars. En over winnaars gesproken… Zal Ruud zijn winning streak behouden? En wie heeft er dit jaar de Oscarwedstrijd van alle online inzendingen gewonnen? Je hoort het in deze aflevering.


Ben je nieuwsgierig geworden naar Ruud Vos? Hij maakt zelf ook een podcast; Duimpjeworstelen: www.duimpjeworstelen.nl . Elke aflevering neemt hij het op tegen een gast, met wie hij van mening verschilt over een specifieke film.


Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast


Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl."


7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page