top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Film Fans Podcast 278: Onze Oscars voorspellingen 2023

SHOW NOTES:

"Het is weer zo ver: HET jaarlijkse evenement van onze voorspellingen voor de Oscars. Zoals de vaste luisteraars inmiddels weten, roepen we hiervoor de hulp in van professioneel filmfan Ruud Vos. Deze wandelende IMDb heeft natuurlijk veel meer Oscar-films gekeken dan wij (Nils en Narana), dus wij buigen ons in het stof voor hem en luisteren vol verbazing naar zijn fantastische inzichten en filmkennis. Ruud staat inmiddels bekend om zijn vele overwinningen bij film(pub)quizzen, maar gaat hij ook deze ‘filmquiz’ winnen?


Je kunt ook zelf mee doen aan de Film Fans Podcast Wedstrijd: Oscarwinnaars 2023: https://forms.gle/794vsyadu7pc7Q5X8.


Ben je nieuwsgierig geworden naar Ruud Vos? Hij maakt zelf ook een podcast; Duimpjeworstelen: www.duimpjeworstelen.nl . Elke aflevering neemt hij het op tegen een gast, met wie hij van mening verschilt over een specifieke film.


Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast


Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl."


Bron: https://open.spotify.com/episode/56QFVNqfHOcxNTV30Yqnuz

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page