top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Film Fans Podcast 235: Onze Oscars voorspellingen 2022

SHOW NOTES:

"Het is eindelijk zo ver! Deze week bespreken we onze voorspellingen voor de Oscars van 2022. We doen dit niet met zijn tweetjes, maar we hebben een speciale gast. Professioneel filmfan Ruud de twintigste eeuwse Vos, ook wel bekend als Herr Rudipus oftwel Mister Duimpjeworstelen himself. Met zijn drieën gaan we alle genomineerden langs en zetten kruisjes bij de film die wij denken die gaat of moet winnen.

Wil je mee doen aan de voorspellingenwedstrijd? Doe jouw voorspelling wie er gaat winnen voor elke categorie van de Oscars. Lever je antwoorden uiterlijk 25 maart in via dit formulier. Degene met de meeste juiste voorspellingen krijgt een leuk Oscar-gerelateerd film-pakket. De Oscars worden 27 maart uitgereikt, dus volgende aflevering hoor je wie er van ons gewonnen heeft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Ruud Vos? Hij maakt zelf ook een podcast; Duimpjeworstelen. Elke aflevering neemt hij het op tegen een gast, met wie hij van mening verschilt over een specifieke film. Duimpjeworstelen is hier te vinden: www.duimpjeworstelen.nl

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl."


2 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page