top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Duimpjeworstelen 0020 // Kreutzer, Etienne Kreutzer vs. Skyfall

Onze podgast werd misschien geschud, maar in elk geval zeker niet geroerd door Skyfall (2012). Vreemd, want die staat toch wel bekend als waarschijnlijk de beste James Bond-film van het Daniel Craig-tijdperk. (Ok, Casino Royale mag er volgens velen ook wezen, maar er mag soms best wat gechargeerd worden.)


Openbaar spreker, adviseur/coach en filmliefhebber. Het zijn drie termen die voor Etienne Kreutzer hand in hand gaan. Hij broadcast over zijn passie voor spreken in De Nieuwe Rede podcast. En in de dagen dat host Ruud nog bij de lokale omroep rondliep, was Etienne daar ook nog actief als dé filmgoeroe voor N1 Radio.


Skyfall van regisseur Sam Mendes vierde het vijftigjarig filmbestaan van de roemruchte spion James Bond. De rauwere, jonge versie belichaamd door Daniel Craig mocht nu ook terugkijken op zijn rijke cinemageschiedenis. En hij kreeg een heerlijke Bondschurk: Raoul Silva, belichaamd door de altijd fijne Javier Bardem.


Ook gaat het deze aflevering uitgebreid over de vergeten franchiseheld Ronson, M's laatste adem en het publiek bij films (maar dan in de positieve zin).Links:
12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page