top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Duimpjeworstelen 102 // Tim Arets ❤️ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Bijgewerkt op: 21 sep. 2022

Misbaksel, troep en schijtfilm. Dat zijn de aardigste woorden die mensen meestal overhebben voor het tweede deel uit de Fantastic Beasts-reeks. The Crimes of Grindelwald is een film waar weinig mensen liefde voor hebben. Maar soms vind je iemand, en die heeft zo! ontzettend! veel! liefde voor een gehate film, dat het bijna de boel neutraliseert.

In deze aflevering doet communicatie-expert en Harry Potter-kenner Tim Arets een op zijn minst indrukwekkende poging om Crimes te rehabiliteren. Als iemand het werk van J.K. Rowling tot in de puntjes beheerst, is hij het wel. En deze film is oprecht een van zijn favorieten uit de reeks.

In aflevering 98 sprongen we al aan boord van de Hogwarts Express, en het is nu tijd om opnieuw de tovenarende wereld in te duikelen. Deze keer gaan Newt en Jacob op avontuur in Parijs. Of je ervan houdt of niet, Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald geeft wel veel om over te praten!

We hebben het zoal over rouwverwerking Harry Potter-style, de Tweede Wereldoorlogparallellen van de Wizarding World, en de rocksterachtige kwaliteiten van Gellert Grindelwald.


Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^Links:

Extra links:

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page