top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Duimpjeworstelen 007 // Nena Tijsma ♥ Nocturnal Animals

De show moet doorgaan! Zelfs als micro-organismen de keel van Ruud raspender dan ooit maken en er flink wat gehoest moet worden geknipt, blijft hij het met anderen oneens zijn over films. Voor jullie plezier. Nou ja, oneens… Niet helemaal eens in elk geval zeker!


Deze keer bakkeleit hij erop los met filmmaakster Nena Tijsma! Samen met haar vriend Niek Groven runt ze het filmbedrijf NNfilm. Nena trekt als regisseur aan de touwtjes, terwijl Niek zich stort op de camera en de montage. Samen maakten ze onder andere de schitterende filmshort ‘Fucking Sokken’, gebaseerd op een kort verhaal van Dennis Gaens.


Nena is groot fan van Nocturnal Animals (2016), de tweede film van - oorspronkelijk - modeontwerper Tom Ford. Met hoofdrollen voor Amy Adams en Jake Gyllenhaal en een plot binnen een plot is het een ambitieuze film, maar of die ambities helemaal waar worden gemaakt? Daar valt gelukkig heel leuk over te discussiëren.


Verder gaat het ook over Jake Gyllenhaal, de oppervlakkigheid van de modewereld en toxic masculinity. Wordt lekker zen met deze aflevering!


Extra links:

4 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page