top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Duimpjeworstelen 126 // Jasper ten Hoor 🆚 Back to the Future Part II

Bijgewerkt op: 20 sep. 2023

We're going back... to Back to the Future! Want deze keer is Part II uit 1989 het onderwerp van gesprek. Marty en Doc reizen naar de verre toekomst, 2015 welteverstaan, om de familie McFly van de ondergang te behoeden. Maar daar duikt een oude vijand op: Biff Tannen. En die hopt in de tijdmachine om zijn klotetoekomst een andere baan in te leiden. En als hij daarmee het geluk van heel Hill Valley naar de galemiezen helpt, dan so be it.


Waar host Ruud de omgang met het eerste deel nog wel ingenieus vindt, is zijn podgast een stuk minder onder de indruk. Filmmaker en Schokkend Nieuws-podcaster Jasper ten Hoor vindt vooral dat regisseur Robert Zemeckis en mede-schrijver Bob Gale zich in een hoek hebben geschreven. Ruud ging langs bij zijn filmbedrijf Het Shot, om daar lekker in discussie te gaan.


En verder gaat het ook over Billy Zane en zijn dikker gemaakte wangetjes, wie in vredesnaam de vader van Griff Tannen is, en hoe Michael J. Fox misschien maar niet moet proberen om de concurrentie aan te gaan met Eddie Murphy.


Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^Links:

Extra links:
34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page