top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Duimpjeworstelen 013 // Sanne Versteeg ♥ Into The Wild

Zomer, reizen, Alaska! Tenminste, zo lijkt het wel te gelden voor de hoofdpersoon in Into the Wild (2007). Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Chris McCandless, een net afgestudeerde jongeman die zijn leven achterlaat om de Amerikaanse natuur te verkennen. Hij verandert zijn daarvoor wel eerst even in Alexander Supertramp. Einddoel is Alaska. En als we zeggen einddoel, dan menen we het ook op een manier die Chris zelf nooit zo bedoeld kan hebben.


Het is van oudsher een van de favoriete films van onze podgast van deze aflevering: Sanne Versteeg. Zij keek de film rond haar twintigste en was meteen verrukt. Jaren later, toen ze Kattencafé Balthazar was gestart in de Van Welderenstraat in Nijmegen, koos ze de film ook uit voor een van de filmavonden in haar zaak.


Wie er - hoe kan het ook anders - niet zo mee in zijn nopjes is, is Ruud. Voor onze host is het zelfs een beetje een pet hate, en hij is verrukt dat hij daar eindelijk met iemand over kan praten. Want de meeste mensen lijken vooral graag te dwepen met Into the Wild

Verder gaat het ook over een café vol exemplaren van felis silvestris catus, de muziek van Eddie Vedder en het Licht van God.


Links:12 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page