top of page
Duimpjeworstelen: Blog2
  • Foto van schrijverDuimpjeworstelen Podcast

Duimpjeworstelen 123 // De Conmose (Carola en Liv) ❤️️ Now You See Me

Vier goochelaars spelen voor Robin Hood, en de FBI zit achter hen aan. Het concept kan in de juiste handen een ingenieuze, avontuurlijke thriller opleveren! Maar het kan ook verzanden in Now You See Me (2013). De Franse regisseur Louis Leterrier lijkt meer interesse te hebben in mooie CGI-effecten en verrassende plotwendingen dan in een coherent verhaal. Laat staan in hoe illusionisten daadwerkelijk hun trucs opbouwen.


Maar moet je daar eigenlijk wel zo veel mee bezig zijn? Carola en Liv, beter bekend als de Conmose, vinden dat eigenlijk niet zo belangrijk in een film die heel duidelijk niet veel meer wil zijn dan popcornvermaak. En ze genieten van de capriolen van Woody Harrelson, Jesse Eisenberg en de andere acteurs. Host Ruud reisde af naar de zuidelijkste regionen van het land om Now You See Me lekker door te lichten.


Het gaat ook over heistfilms en of die nou eigenlijk wel zo leuk zijn, het chemische proces van ontbranding, en de avontuurlijke pogingen van Liv en Carola om Woody Harrelson in het echt te ontmoeten.


Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^Links:

Extra links:
33 weergaven0 opmerkingen
bottom of page